NAUJASIS RENAULT CAPTUR E-TECH FULL HYBRID "VOITURE À VIVRE"

NAUJASIS RENAULT CAPTUR E-TECH FULL HYBRID  "VOITURE À VIVRE"

„Captur“ yra B segmento „voiture à vivre“ (automobilis gyvenimui). Jis yra universalus ir daugiafunkcinis, kompaktiškas išorėje ir erdvus viduje. Toks, kad būtų pritaikytas klientų poreikiams namuose, mieste ar užmiestyje. Aukšta „Captur“ vairavimo padėtis yra vertinama klientų, kadangi ji leidžia lengvai prieiti prie transporto priemonės ir gerai matyti kelią. Visos šios savybės paaiškina automobilio sėkmę, kuri lėmė puikius pardavimo rezultatus (per dvidešimt milijonų vienetų 90 šalių visame pasaulyje) nuo jo pasirodymo prieš dešimt metų.

Naujajame "Captur" pritaikyta nauja dizaino kalba, kurią inicijavo „Renault“ dizaino vadovas Gilles Vidal. Naujoji kalba, kurioje žaidžiama su šviesa ir materija, griežtomis linijomis ir tiksliomis detalėmis, sukuria stilingesnį ir dinamiškesnį efektą.

Naujasis "Captur" išlaiko savo universalumą, dvispalvio kėbulo derinių pasirinkimo opciją, didelę vidaus erdvę ir išmanių technologijų įrangos asortimentą. Be šių savybių, kurios yra automobilio DNR dalis, naujos kartos "Captur" turi daug naujų bruožų. Išraiškingesnis stilius viduje ir išorėje, naujoji "Esprit Alpine" apdaila perteikia unikalią eleganciją ir sportinę dvasią. Salone patobulinti nauji apmušalai ir nauji prietaisų skydelio ekranai. Priklausomai nuo versijos, siūloma "OpenR Link" multimedijos sistema su integruota "Google" sistema siūlo geriausias borto technologijas su "Android Automotive 12" - pirmą kartą pasaulyje B segmente. Automobilyje galim arasti daugybę naujosios kartos vairavimų pagalbinių sistemų, įskaitant nuspėjamą saugumo sistemų, kurios pakelia saugumą į naują lygį, įskaitant nuspėjamą hibridinio vairavimo funkciją ir Active Driver Assist, skirtą 2 lygio autonominiam vairavimui.

Priklausomai nuo pardavimo šalies, naujasis „Captur“ bus siūlomas su penkių variklių diapazonu, įskaitant 145 AG E-Tech full hybrid variantą, kurį jau pasirinko daugiau nei 41 % Prancūzijos klientų. Siekiant pagerinti vairavimo malonumą ir dinamiškesnį važiavimą, buvo pakeista automobilio važiuoklė ir iš naujo sukalibruotas vairo stiprintuvas.

Placeholder image

Placeholder image

Placeholder image